Skip Navigation Links

TÜRK METAL’DE BAŞKAN ÇAKIR VARAN GÜVEN TAZELEDİ

Türk Metal Sendikası 1 Nolu İskenderun Şubesi 4. Olağan genel kurulunu geniş katılımla gerçekleştirdi.

TÜRK METAL’DE BAŞKAN ÇAKIR VARAN GÜVEN TAZELEDİ

Gündem   A+a-

 Türk Metal Sendikası 1 Nolu İskenderun Şubesi 4. Olağan genel kurulunu geniş katılımla gerçekleştirdi. Çakır Varan başkanlığındaki yeni yönetim delegelerin oylarıyla belirlendi.
 
Türk-İş’e bağılı Türk Metal Sendikası 1. Nolu İskenderun Şubesi’nin 4. Olağan genel kurulu için üyeler Anemon otelde bir araya geldi.
 
Türk Metal Sendikası Genel sekreteri Kıyamaz ile Türk Metal Sendikası 1 Nolu İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan katılımcıların sloganları ve konfetiler eşliğinde genel kurul toplantı salonuna girdi. Bölge şube başkanları, davetlilere ve delegelerin katıldığı genel kurulda Genel sekreter Kıyamaz başkanlığında divan oluşturuldu.
 
Genel Kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşması yapan Türk Metal Sendikası 1 Nolu İskenderun şube Başkanı Çakır Varan, katılım gösteren, davetlilere ve delegelere teşekkür ederek “Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın liderliğinde sendikal çalışmalarımızı çok yoğun şekilde sürdürüyoruz. Bu konuda siz sendika üyelerimizin destekleriyle mücadelemiz sonuna kadar sürecektir” dedi.
 
Salondaki konuklara Genel Başkan Pevrul Kavlak’ın selamlarını ileten Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Taliphan Kıyamaz da Türk Metal Sendikası 2023 yılında 67. Yaşını kutlayacağını, işçi hakları konusunda da Türkiye’nin lokomotifi olarak çalışmalarına aralıksız devam edeceğini söyledi.
 
Tek listenin oylandığı genel kurulda yeni yönetim belirlenirken, rakipsiz Başkan Çakır Varan güven tazeledi.
Yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı: Şube Sekreteri Murat Tankut Çevrioğlu, Şube Mali Sekreteri Musa Kılıçaslan, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Ali Mercimek ve Eğitim Sekreteri Seyfullah Şahan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet