Skip Navigation Links

EĞİTİM BİR SEN İSKENDERUN ŞUBE BAŞKANLIĞI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Hatay milletvekilleri ve il teşkilatı Eğitim-Bir-Sen İskenderun Şube Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

EĞİTİM BİR SEN İSKENDERUN ŞUBE BAŞKANLIĞI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Hüseyin Şanverdi, AK Parti il ve ilçe başkanları ile birlikte geçtiğimiz hafta kongresini gerçekleştiren Eğitim-Bir-Sen İskenderun Şube Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Hüseyin Şanverdi, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Ak Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, AK Parti Gençlik kolları ve Kadın Kolları başkan ve yönetimleri, Eğitim-Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Cengiz Kaya ve yönetim Kurulu’na yeni dönemde başarılar dilediler.
 
Milletvekilleri, “Genel Kurulun hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz. Allah utandırmasın inşallah. Yönetim kurullarımızdaki tüm arkadaşlarımızla beraber yeni dönemin Eğitim-Bir-Sen camiasına hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
 
Bu görevin bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken Eğitim-Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Cengiz Kaya, eğitimcilerin desteğiyle bu göreve geldiklerini ve bundan sonra da ilçemizde eğitim seviyesinin daha da gelişmesi için çaba sarf edeceklerini belirterek, ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi.
Heyet daha sonra sendika üyeleriyle çeşitli konularda istişarelerde bulundular.
Haber: Yılmaz AKPINAR
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet