Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TÜRSAB HATAY BTK, SEVGİ EVLERİ ÇOCUKLARINI SEVİNDİRDİ

TÜRSAB Hatay BTK’nın çok anlamlı bir organizasyon düzenleyerek, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri ve kimsesiz çocukları Kitap Fuarıyla buluşturdu,

TÜRSAB HATAY BTK, SEVGİ EVLERİ ÇOCUKLARINI SEVİNDİRDİ

Gündem   A+a-

 TÜRSAB Hatay BTK’nın çok anlamlı bir organizasyon düzenleyerek, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri ve kimsesiz çocukları Kitap Fuarıyla buluşturdu, Lunapark’ta eğlenmelerini sağladı, müzeyi gezdirip, hep birlikte yemek yediler.
 
Türkiye Seyahat Acenteleri Hatay Bölge Temsilciliği’nin örnek teşkil eden sosyal projesine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı katkı sunarken, TÜRSAB Hatay BTK Başkanı Mehmet Ali Aycıl, bu anlamlı günün baş mimarı TÜRSAB Hatay BTK Başkan Yardımcısı İbrahim Yavuz’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
TÜRSAB Hatay BTK’dan yapılan açıklamada, “Çocuk demek gelecek demek gökkuşağı gibi rengarenk demek tohum demek. Mutlu çocuk demek de güçlü yarınlar inşa etmek demektir. Etrafımızda annemiz babamız kardeşlerimiz varken bile bu hayat bazen bize bin bir türlü zorluklar ile geliyor. Oysa ki bu zor dünyada bizim kadar şanslı olmayan çocuklarımız var. Birbirinden pırlanta değerinde öyle çocuklarımız var ki; bizlerin, hepimizin sevgisine ilgisine ihtiyacı olan…
 
TÜRSAB Hatay Bölge Temsil Kurulu olarak İskenderun bölgemizde Sevgi Evlerinde yaşayan kardeşlerimize yalnızlık hissini kısa zaman dahi olsa unutturabilmek, kalplerine gönüllerine dokunabilmek, onlar için her daim var olduğumuzu göstermek adına İskenderun Kitap Fuarında birlikte olduk. Sosyal Sorumluluk projemizi gerçekleştirebilmemiz adına bu şansı bize veren başta Hatay Valiliğimize, Vekilimiz Sayın Abdülkadir Özel Bey’e, Çocuklarımızın Kitap fuarına ulaşımını, Doğan Kafe Restoran’a yemek organizasyonunu, çocuklarımızın Lunaparkta eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlayan İskenderun Belediyesi Başkanı Sayın Fatih Tosyalı Bey’e, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüze, gezimiz boyunca bizi yalnız bırakmayan İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Çift Bey’e, İskenderun Deniz Müzesi yetkililerine, kitap fuarında çocuklarımıza ücretsiz kitap dağıtan gönlü zengin kitapevi sahiplerine ve bu organizasyonun baş mimarı TÜRSAB Hatay BTK Başkan Yardımcısı İbrahim Yavuz Bey’e, yüreklerimize dokunup bizleri içten içe duygulandıran 6 Sevgi Evi Öğretmenine ve 50 çocuğumuza, Hatay Bölge Seyahat Acenteleri adına teşekkürlerimi sunuyorum.
 
El ele verdikçe sevgimiz çoğalacaktır. Birbirimize olan sevgimizle de hayat bir o kadar güzel yaşanacaktır. Çocuklarımızın gizliliğini korumak adına resimlerini paylaşmıyoruz. Ancak birbirinden kıymetli olan bu çocuklar sizi görmeyi bekliyor” denildi.
HABER MERKEZİ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş