Skip Navigation Links

İGC’den ATSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

İGC Başkanı Diyap Atar,Yönetim kurulu üyeleri ATSO odası Başkanı Hikmet Çinçin ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İGC’den ATSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar,Yönetim kurulu üyeleri Cuma Keseroğlu, Yılmaz Akpınar ve Erdal Yılmaz’dan oluşan heyet Antakya Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Hikmet Çinçin ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Çinçin, İskenderun Hatay’ınmızın gözbebeğidir. Bizlere yapmış olduğunuz bu nazik ziyaret bizleri önemli derecede sevindirmiştir. İnşallah en kısa zamanda bizlerde İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret edeceğiz dedi.
İskenedrun Gazekeciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, Hatay’ın kalkanması için tüm kurum ve kuruluşların birlikte çalışması gerekmektedir. İskenderun Gazeteciler cemiyeti olarak Hatay’ın tüm ilçelerinde bulunan kurum ve kuruluşlarımızı önemsiyoruz ve destekliyoruz. Antakya ticaret ve sanayi odası yeni yönetimini kutlar görevinizde başarılar diliyorum dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet