Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGC'den Hatay Vekillerine Ziyaret

İGC Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Hatay milletvekillerini makamlarında ziyaret etti.

İGC'den Hatay Vekillerine Ziyaret

Gündem   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Hatay milletvekillerini makamlarında ziyaret etti.
 
Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İskenderun’dan gelen konukları samimi bir şekilde karşılayarak ağırladılar ve kentimiz ile ilgili konulardaki son çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
 
ŞAHİN: ZİYARETİNİZ BİZE GÜÇ VERDİ
 
Cumhurilet Halk Partisi Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti kafielsini meclis koridorunda karşıladı. Başkan Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Suzan Şahin, sizleri burada görmek bizlere güç ve enerji veriyor. Bölgemizin ihtiyacı olan ne varsa Hatay milletvekilleri ile birlikte var gücümüzle çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceği” dedi. İGC Başkanı Diyap Atar ise Ankara’da vekil ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirterek kabülden dolayı Şahin’e teşekkür etti.
 
ÖZEL: BEKLENTİLER YERİNE GELECEK
 
Ak Parti Hatay Milletvikili Abdülkadir Özel Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul ettiği gazetecilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
 
Bölgede yapılan yatırımların bitirilmesi için yoğun çaba harcandığını belirten Özel, İskenderun Özelin’de Hatay genelinde ciddi projeleremizi var. Bunların tamamlanması için Bakanlık ve Genel
Müdürlükler ile temaslarımızı yürütüyoruz. Sarıseki’deki stadyum, Millet Bahçesi, Ziraat Bahçesi’ne yapılacak yeni park ve modern bir kütüphanede büyük aşama kaydettik. Bunların gerçekleşmesi akşamdan sabaha olmuyor. Ancak süretle yerine getiriyoruz.” diye konuştu.
 
KAŞIKÇI: HATAY SANAYİDE GÜÇLENMELİ
 
MHP Hatay Milletvekili de İGC yönetimini kabul ederek bu ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Kaşıkçı “Ticaret ve Sanayi odaları Hatay adı altında genel bir örgütlenmeye gitmeli. Bölgemizde gelişmiş olan komşu illerde bunun örnekleri var. Mevcut değerli başlanlara saygı duyuyorum Ancak Hatay Ticaret ve Sanayi Odası adı altında daha verimli hizmetler verileceğine inanıyorum. İskenderun basını olarak haber alma hizmetine katkınızı yakından takip ediyorum.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş