Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Eğitim Bir Sen İskenderun Şube’de Vakit Yenilik Vakti

Eğitim Bir Sen İskenderun Şube Başkan Adayı Cengiz Kaya ve ekibi, Kırıkhan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Mesci’yi ziyaret etti.

Eğitim Bir Sen İskenderun Şube’de Vakit Yenilik Vakti

Gündem   A+a-

 
Eğitimciler Birliği Sendikası(Eğitim Bir Sen) İskenderun Şube Başkan Adayı Cengiz Kaya ve ekibi, Kırıkhan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Mesci’yi ziyaret etti.

Yarın gerçekleşecek olan kongre öncesinde ‘Yeni şeyler söylemek lazım’ diyerek yola çıktıklarını belirten Eğitim Bir Sen Başkan Adayı Cengiz Kaya, “Hiçbir zümre kesim grup ayırt etmeksizin, adalet, liyakat ve şeffafiyet ilkelerine dayanan bir sorumluluk ve anlayışla tüm paydaşlarımızla istişare ederek öğretmen merkezli bir misyon ve vizyonla ortak aklı ön planda tutan bir yönetim için şimdi yenilik vaktidir. Biz en temelde sahada olma iddiası ve sahadan aldığımız ilhamı, bürokrasiye, Ankara’ya taşıma iddiası ile aday olduk. Dernek Başkanımız Sayın Osman Mesci’ye misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

‘ÜYELERİMİZ KİMİ DESTEKLEYECEKLERİNİ EN İYİ BİLENDİR’

Başkan Adayı Kaya, “Üyelerimiz kimi destekleyeceklerini en iyi bilendir. İnşallah sendikamız, öğretmenlerimiz, İskenderun’umuz ve tüm memur arkadaşlarımız için hayırlara vesile olur. Kazanan İskenderun olur diye temennilerimi iletmek istiyorum” diye konuştu.
Eğitim Bir Sen Başkan Adayı Cengiz Kaya ve ekibine başarılar dileyen Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci ise ziyaretten memnun kaldığını belirterek, öğretmenlerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
 
Haber: Yılmaz AKPINAR
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş