Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İş insanı Zekai Emre’nin oğlu Ebubekir Enes dünya evine girdi…

İskenderun’un tanınmış iş insanlarından Zekai Emre’nin oğlu Ebubekie Enes, Küçükaslan Ailesi’nin güzel kızı Naime ile dünya evine girdi.

İş insanı Zekai Emre’nin oğlu Ebubekir Enes dünya evine girdi…

Magazin   A+a-

 İskenderun’un tanınmış iş insanlarından Zekai Emre’nin oğlu Ebubekie Enes, Küçükaslan Ailesi’nin güzel kızı Naime ile dünya evine girdi. Ramada Otel’de yemekli düğün olarak gerçekleşene merasime, Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Diş Hekimi Uğur Feriz, sanayici Adnan Çalışkan, Mar-Der İskenderun Şube Başkanı Salih Bayar, İskenderun Ofset İşletmecisi Şehmus Beşkardeş, iş adamı Engin Dağ, Ak Parti İsk. İlçe Bşk. Yrd. Onur Açıkalın ve diğer seçkin konuklar katıldılar.
 
Genç çiftlerin nikahını İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şeker kıyarken, gelin ve damadın şahitleri Abdulkerim Güven, Adnan Çalışkan, Uğur Feriz, Ayhan Çevik, Salih Bayar ve Serkan Bulut oldular.
 
Güzel gelin Naime’nin türban tasarımlı gelinliği şıklığı ile göz kamaştırırken, yakışıklı damat Ebubekie Enes’in beyaz mendilli, pavyonlu siyah damatlığı konuklarca beğeniyle izlendi. Gelin hanımın simli ve taşlı gelinliği geceye damgasını vurdu.
 
Düğün merasimi boyunca Zekai ve Ayşe Emre çifti, tüm konuklarla ilgilenip, merasimin kusursuz olmasına gayret gösterdiler. İstanbul’dan gelen gelinin aile yakınları ile baba ve anne Abdulrahman ve Şükran Küçükaslan çifti de gelen bütün davetlilere hoş geldiniz dediler.
 
Gelin ve damadın karşılıklı oynamaları alkış alırken, gece boyunca pist boş kalmadı. Geceye halayları ile renk katan Şehmus Beşkardeş, Salih Bayar ve arkadaşları düğünün coşkusuna coşku kattılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar