Skip Navigation Links

İGEV'den Civelek'e Ziyaret

İskenderun güney eğitim vakfından burs alan öğrenciler İskenderun Belediye Başkanını ziyaret etti.

Gündem   A+a-



İGEV’den Civelek’e Ziyaret
İskenderun güney eğitim vakfından burs alan öğrenciler İskenderun Belediye Başkanını ziyaret etti.
Ziyarete 2010 – 2011 eğitim ve öğretim yılında vakıftan burs alan başarılı öğrencilerle birlikte İGEV Başkanı Şefik UYAR yöneticiler Mehmet SEVİNÇLİ, Yasin MURT, Mahmut ŞANLI’ DA katıldı.
İGEV heyetini brifing salonunda kabul eden Belediye Başkanı Dr Yusuf H.CİVELEK, İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın öğrencilere eğitimleriyle ilgili önemli bir olanak sağladığını, öğrencilerin de gösterdikleri başarılarla buna en iyi karşılığı verdiklerini belirtti.
Belediye Başkanı öğrencileri başarılarından dolayı kutlarken, yaptığı kısa konuşmasında, “Önceliklerinin insan olduğunu, gençlere, çocuklara ve kadınlara önem veriyorum” dedi.
 
İskenderun’un sorunlarına bilimsel bir bakışla uzun vadeli projelerle çözüm getirildiğini belirten Belediye Başkanı, öğrencilere Belediyenin şuanda ki çalışmaları ve önümüzdeki dönem gerçekleştirilecek olan projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.
Öğrencilerle karşılıklı sohbet eden Başkan öğrencilerin İskenderun’la ve İskenderun’un sorunlarıyla ilgili görüşlerini dinledi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet