Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Gökmeydan İlk ve Ortaokulu Yine Gururlandırdı

Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet ve Atatürk temalı etkinlikleriyle büyük beğeni ve takdir topladı.

Arsuz Gökmeydan İlk ve Ortaokulu Yine GururlandırdıWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Arsuz Gökmeydan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet ve Atatürk temalı etkinlikleriyle büyük beğeni ve takdir topladı.
Okul Müdürü Turhan Yılmaz ve Okul Aile Birliği Başkanı Özgür Kırkın, idareci, öğretmen ve öğrenciler ile velilerin katıldığı etkinlikte çocukların cumhuriyet ve Atatürk tutkusu ve aşkı tüm gösterilerde yüreklerde hissedildi.
Bir çok dalda başarılarıyla dikkat çeken, yetiştirdiği öğrencileri bir çok alanda ve meslek grubunda en iyi yerlere gelen Gökmeydan İlkokulu ve Ortaokulu, öğrencilerinin Cumhuriyet Bayramı kutlama ve Atatürk’ü anma etkinliklerinde yine iftihar tablosu ortaya koydu.
Okul Müdürü Turhan Yılmaz yaptığı konuşmada, “ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Cumhuriyet’inin resmen kurulduğu tarihtir. Ulu önder Atatürk, diğer bayramlar gibi bu bayramı da gelecek nesillere bir miras olarak bırakmıştır. Milli birlik ve beraberliğimizin toplumsal dayanışmanın üst düzeye çıktığı milli bayramlarımızdan biridir.” Dedi
Uzun zamandır çok iyi hazırlandıkları etkinliklerdeki sunum ve başarılı performanslarından belli olan Gökmeydan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerine duygu dolu anlar yaşattılar.
Sahnede sergilenen performansları gurur dolu gözlerle izleyen okulu müdürü Turhan Yılmaz ve Okul Aile Birliği Başkanı Foto Özgür işletmesi Sahibi Özgür Kırkın, programın sonunda emeklerinden dolayı tüm öğrenci ve öğretmenleri tebrik ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz Gökmeydan İlk ve Ortaokulu Yine Gururlandırdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş