Skip Navigation Links

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan Mustafa Baştuğ’a Teşekkür

'2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' Osmaniye programında, kentteki esnaf, sanayici ve iş dünyası temsilcileriyle buluşan

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan Mustafa Baştuğ’a TeşekkürWeb
TV

Gündem   A+a-

 Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'nin ve dünyanın içerisinden geçtiği süreci, ne yapmak istediklerini, nereye gitmek istediklerini ve gelecek beklentilerini ele alacaklarını anlattı.
Osmaniye OSB’de faaliyet gösteren Baştuğ Metalurji tesislerini ziyaret eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş, üretim, ihracat ve istihdam rakamlarıyla Türkiye’nin en önemli çelik üreticilerinden Baştuğ Metalurji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ’a teşekkür etti.
Baştuğ Metalurji tesislerine Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ve bölge protokolüyle birlikte giden Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve beraberindeki heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ ve şirket yöneticileri karşıladı.
Türkiye’nin en önemli çelik üreticilerinden biri olan Baştuğ’un 2022 yılı üretim, ihracat, istihdam ve vergi sıralaması konularında brifing veren Baştuğ Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, 2022 yılının ilk 9 ayında bir çok ülkeye 300 milyon dolar ihracat yapıldığını, yıl sonu hedeflerinin ise 400 milyon dolar ihracat gerçekleştirmek olduğunu söyledi.
Mustafa Baştuğ, Baştuğ Group bünyesinde 1450 çalışan bulunduğunu belirterek, üretim, ihracat, istihdam ve vergi ödemeleriyle birlikte çok daha iyi bir performans hedeflerine dikkat çekti.
Yerli ve milli yatırım, üretim hedeflerine dikkat çeken Mustafa Baştuğ, Türkiye’nin üretimden gelen gücüyle Dünya’da en önemli çelik ihracatçısı ülkelerden birisi olması için çalıştıklarının altını çizdi.
Mustafa Baştuğ, ziyaretin anısına Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a demir üretiminin tarihini temsil eden At Nalı figürünü hediye etti.
At Nalının demirin insanlığa sunduğu mucizeler açısından çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ’a, ülkesine hizmet eden başarılarla dolu bir Türk Sanayicisi olması ve kıymetli hediyesinden dolayı teşekkür etti.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a takdim edilen At Nalı hediyesinin önemi ise şu cümlelerle ifade edildi;
Demircinin ilk günkü şanını paylaşıyoruz.
Nalbantın toynaklar altında gizli ustalığı kadar vazgeçilmez;
Betonun, sütunun, temelin, köprünün içindeki ustalığımız .
Ama demir de ilk günkü şanını yaşıyorr bizimle .
Gizli saklı da olsa, görünmez, gömülü, kaplı da olsa
Bir kuyumcu ustalığıyla işleniyor
Çünkü; İşimiz , ezelden kutsalımız.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan Mustafa Baştuğ’a Teşekkür videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet