Skip Navigation Links

AK Parti Arsuz’a Genç Kadın Kolları Başkanı

Fatma Kırar Arsuz Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Oldu

 AK Parti Arsuz’a Genç Kadın Kolları Başkanı

Arsuz   A+a-

AK Parti Arsuz Kadın Kolları Başkanlığı görevine geçtiğimiz ay atanan Fatma Kırar, eşi İskenderun Belediyesi Zabıta Komiseri Orhan Kırar ile birlikte 8. Gün Haber’i ziyaret etti.
Uzun yıllardır siyasetle içiçe bir yaşamı olan Fatma Kırar, kendisine verilen Kadın Kolları Başkanlığı görevi için AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal’a teşekkür etti.
Arsuz’da kadınların siyasette daha aktif rol almaları, hayatın içinde ekonomiye, aile bütçesine katkı sunmaları, STK’larda görev alarak toplum yararına etkinliklerde olmaları gerektiğine dikkat çeken Fatma Kırar, yönetim kuruluyla birlikte tüm kadınlara ulaşmak gayretinde olacağını söyledi.
Tüm gazetecilerin Dünya Gazeteciler Gününü İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ın şahsında kutlayan AK Parti Arsuz Kadın Kolları Başkanı Fatma Kırar, gelecek nesillere daha güzel bir Arsuz bırakmak adına bölge basınıyla sürekli fikir alışverişinde bulunmak isteğini de iletti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet