Skip Navigation Links

GÜZELMANSUR'DAN TEŞKİLAT DİZİSİNE MECLİS'TE KINAMA

TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde terörist bir karakterin soy isminin Samandağ olarak kullanılmasını kınadı.

GÜZELMANSUR'DAN TEŞKİLAT DİZİSİNE MECLİS'TE KINAMA

Gündem   A+a-

 CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, TBMM'de yaptığı konuşmada, TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde terörist bir karakterin soy isminin Samandağ olarak kullanılmasını kınadı.
 
"Samandağ'dan vatana, millete hizmet edecek her meslekten insan çıkar ama terörist çıkmaz" diyen Güzelmansur şöyle konuştu:
 
"TRT'de yayınlanan 'Teşkilat' diye bir dizi var. Bu dizinin geçen haftaki bölümüne terörist, canlı bomba eylemlerinin talimatını veren bir karakter koymuşlar. Karakterin adını Gani soy ismini de ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan 'Samandağ' koymuşlar. Samandağ doğasının güzelliğiyle, hoşgörüsüyle, vatan, millet sevgisiyle, barışın ve huzurun adresi olmasıyla ön plana çıkan Alevi vatandaşlarımızın yaşadığı bir ilçe. Samandağ'dan bilim insanı çıkar, iş insanı çıkar, sanatçı çıkar, asker çıkar, polis çıkar, vatana, millete hizmet edecek her meslekten insan çıkar ama terörist çıkmaz. Dolayısıyla bir teröriste, bir bölücüye 'Samandağ' ismi de verilmez. Ya bu dizinin senaryo yazarları yaratıcılıklarını kaybetmişler ya da millette 'subliminal' bir algı oluşturmak istiyorlar. Her iki durumu da kınıyorum."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet