Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Atay Yıldız Bandırma Füze Kulübü’yle Zirveye Oynuyor

Bandırma Füze Kulübü’nde Bir Arsuz’lu

 Atay Yıldız Bandırma Füze Kulübü’yle Zirveye OynuyorWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

Film, 21 Ekim'de tüm Türkiye'de vizyona girecek.
 
Bir alışveriş merkezinde düzenlenen galaya, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, filmin yönetmeni Ömer Faruk Sorak, filmin yapımcısı Mustafa Uslu, oyuncular Deniz Can Aktaş, Aslı Bekiroğlu, Atay Yıldız, Bahtiyar Engin, Tolga Canbeyli, Nizam Namidar, Bartu Mutlu, Başak Akan, Çiçek Acar, Cemaleddin Çekmece ve vatandaşlar katıldı.
Hatay’ın Arsuz ilçesinden Yıldız ailesinin evladı Atay Yıldız da Bandırma Füze Kulübü filminde sergilediği başarılı performansla sinema eleştirmenlerinden ve sanat dünyasından tam not aldı.
Bandırma Füze Kulübü’nün ardından önümüzdeki aylarda yine dev projelerde yer alacağı öğrenilen Atay Yıldız’ın başarısı ailesi başta olmak üzere tüm bölgede takdirle karşılandı.
Beyefendi kişiliği, sanata verdiği değer, sinema sektöründe ilerlemek adına sarfettiği çaba ile büyük beğeni toplayan genç sinema yıldızı Atay Yıldız, başarısıyla İskenderun ve Arsuz ilçeleri başta olmak üzere tüm Hatay’ın gururu oldu.
Bandırma Füze Kulübü filmine ilişkin bilgi veren Sobacı, şöyle konuştu:
"Bu projemizin bugün özellikle teknoloji alanında gençlerin desteklenmesi noktasında, katedilen mesafeyi göstermesi açısından bir sorumluluğu, misyonu da yerine getirdiğini düşünüyorum. Bugün gelinen nokta farklı bir nokta. Özellikle milli teknoloji hamlesi çerçevesinde gençlerimiz ciddi anlamda destekleniyorlar. Onlar da sağ olsun bu desteğin karşılığını veriyorlar. Biz de TRT ailesi olarak kendi gücünün farkında ve yapabileceklerinin idrakinde olan bir neslin yetişmesine katkı sağlayacak bu tarz yapımlara destek olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz."
Yapımcı Mustafa Uslu, beş yıllık bir proje olan harika bir film yaptıklarını söyleyerek, filme maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür etti.
Yönetmen Ömer Faruk Sorak da filmin oyuncularıyla birlikte ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.
Oyuncu Deniz Can Aktaş ise zor bir dönemin ardından kalabalık bir ekiple güzel bir iş başardıklarını kaydetti.
Film, 21 Ekim'de tüm Türkiye'de vizyona girecek.
 
 
 
 Atay Yıldız Bandırma Füze Kulübü’yle Zirveye Oynuyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş