Skip Navigation Links

İddiası olan İspatla Mükelleftir!!!

Bir süredir basının gündeminden düşmeyen Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer kendini şu sözlerle savundu:İddiası olan İspatla Mükelleftir!!!

Gündem   A+a-


 
Bir süredir basının gündeminden düşmeyen Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer kendini şu sözlerle savundu:
İddiası olan İspatla Mükelleftir!!!
 
Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, hizmetleri, basında çıkan haberlerde yer alan iddialar, savcılıklara yapılan suç duyuruları ve hakkında açılan soruşturmalara açıklık getirmek için bir basın toplantısı düzenledi.
Aynı zamanda akrabası olan Meclis Üyeleri İlhami Selçuk ve İhsan Gündüz ile Muhtar Mehmet Demirci’nin taleplerine ve çıkar beklentilerine izin vermediği için iddialara ve suç duyurularına muhatap olduğunu iddia eden Belediye Başkanı Bülent Özer, bugüne kadar sessiz kaldığını, bundan sonra kendisinin bu kişiler hakkında suç duyurularında bulunarak sessizliğini bozacağını söyledi.
Mahalle muhtarı İhsan Gündüz’ü belediye binasında tartakladığı iddialarına ise kendisini korumak maksatlı hafifçe yittiği açıklamasını yaparak savunan Bülent Özer, belediye binasında oturup çay-kahve muhabbeti yapacağına beldenin işlerini takip etmek için çalıştığını anlattı.
Basın toplantısının birinci bölümünde “20 yılda yapılamayanları 3,5 yılda yaptık” diyerek başlayan Belediye Başkanı Bülent Özer, bir çok hizmeti hibe ödenekler ve hayırsever katkılarıyla yaptıklarını belirterek, belediyenin bütçesini zorlamadan hizmet etmek gayretinde olduğunu anlatırken, “altyapı, kanalizasyon, doğal gaz, yüksek gerilim hattının yer altına alınması, meslek yüksek okulu projesi, meslek lisesi, mobese, gençlik ve spor merkezi, yayla turizmi, sel baskınlarına neden olan derelerin ıslahı, işçi istihdamı” gibi bir çok başlıkta topladığı hizmetlerini sıraladı.
Hakkındaki iddialar bölümünde sakin görünme gayretine rağmen zaman zaman sert bir üslup kullanan Başkan Bülent Özer, “hakkımda iddialarda bulunanlar, aynı zamanda ispatla mükelleftir” dedi ve çıkarları gerçekleşmeyen ikisi meclis üyesi diğeri mahalle muhtarı 3 kişinin sürekli olarak hakkında çeşitli iddialarla suç duyurusunda bulunduklarını ve hepsinden aklandığını söyledi.
Meclis üyesi İlhami Selçuk’un aynı zamanda eniştesinin kardeşi olduğunu ve Gübretaş Tesisleri önünde büfe işlettiğini, kendi büfesine rakip büfelerin kapattırmak için baskı yaptığını ve bu baskılara boyun eğmediği için iddialara konu olduğunu belirten Özer, “Bu iddiaların tamamı çıkarlarının gerçekleşmemesi nedeniyledir. Adliye’nin yeri belli, elinde bilgi, belge olan varsa hiç durmasın Cumhuriyet Savcıları da orada. Kim neyi iddia ediyorsa yazsın dilekçesini ve gitsin suç duyurusunda bulunsun. İddia edenler aynı zamanda ispat etmekle de mükelleftirler. Başım dik alnım açık” dedi.
Her insan gibi hatalarının da olabileceğini belirten Bülent Özer, işadamlarına baskı yaptığı iddialarına da, “tüm sanayiciler orada. Hepsini tanıyorsunuz. Gidin sorun hangisine hangi konuda baskı yapmışım? Sanayicilerimiz istihdam yaratsınlar diye onların tüm işlerini bekletmeden yapıyoruz. Sadece Denbirport Liman işletmeciliğinin çalışma ruhsatı yoktu. Ruhsat almaları gerektiğini söyledik. Her esnaf ve işyeri sahibi gibi sanayiciler de ruhsat almak zorundalar. Yasa bunu böyle söylüyor” dedi.
 

 
 
 
 


İddiası olan İspatla Mükelleftir!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet