Skip Navigation Links

BAŞKAN PARLAR: ACIMIZIN TARİFİ YOK

Hasan Ramiz Parlar Bartın’ın Amasra ilçesinde maden ocağında yaşanan patlamada şehit olan madenciler için başsağlığı mesajı yayımladı.

 BAŞKAN PARLAR: ACIMIZIN TARİFİ YOK

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar Bartın’ın Amasra ilçesinde maden ocağında yaşanan patlamada şehit olan madenciler için başsağlığı mesajı yayımladı.
Cuma günü akşam saatlerinde maden ocağın grizu patlaması yaşandığını ve bu patlamada ekmeğini kömür karasından kazanan madenciler kaybetmenin büyük üzüntüsü yaşadıklarını belirten CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, “Soma’da, Zonguldak’ta yaşanan olayların acısını hala yüreğimizde tazeyken bu kez acı haber maalesef Bartın’dan geldi. Türkiye Taş Kömürü Müessesine ait madende yaşanan grizu patlamada şuana kadar 41 işçimizi kaybetmenin acını yaşıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun. Olayda hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı olarak kurtulan madencilerimizde inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar. Yaşanan bu olayda ihmali olanlar varsa tespit edilmeli ve mutlaka cezalandırılmalıdır. Allah ülkemize böyle acıları bir daha yaşatmasın.” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet