Skip Navigation Links

İŞ İNSANI GÜMÜŞ, HASTALARA İLAÇ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Samandağlı hayırsever iş insanı Ali Gümüş, madde durumu zayıf hastalara ilaç olmaya devam ediyor.

İŞ İNSANI GÜMÜŞ, HASTALARA İLAÇ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Sağlık   A+a-

 Hasta inşalara yardım etmek için Hatay’da mahalle mahalle araştırma yapan işadamı Ali Gümüş , bu sefer Günyazı Mahallesi sakinlerinden 11 yaşındaki Dervan Kilci’ye sahip çıktı.
 
Bir yıl önce ameliyat olan Dili büyük olduğundan dolayı nefes almakta zorlanan, iki kulağı duymayan . boğazı delik konuşamayan ve yemek borusundan beslenen Talihsiz çocuğa Ali Gümüş sahip çıkarak tekerlekli sandalye ve konuşması için 180 bin TL değerinde Amerika’dan ses ve beyin Cihazı getirerek büyük bir insanlığa daha imza attı.
 
ACILI BABADAN GÜMÜŞ'E TEŞEKKÜR
Bu desteğinden dolayı İşadamı Ali Gümüş’e çok teşekkür ettiğini söyleyen Acılı baba Kenan Kilci; "Ali Gümüş ağabeyimden Allah razı olsun. Teşrif etti, evimize geldi ve bizim çocuğumuza bir sürü yardımda bulundu. şu an tekerlekli sandalye ve konuşması için Amerika’dan ses ve beyin Cihazı getirdi. getirdi. İkiz doğduğundan dolayı çok şeylerden geçtik. Bu, Yaklaşık 1 yıl önce bir ameliyat geçirdi. Bu ameliyat esnasında kompakt takıldı beyin devir daim yapsın diye. Ameliyat öncesinde boğazının delinmesi gerektiğini söylediler. Dili büyük olduğundan dolayı entübe edilemiyor, hastalığın sebebi bu. ellerde kısılma, büyük dil hastalığı var çocukta. Ve şuanda konuşamıyor çocuk. Çocuğun boğazını sık sık temizlemek zorunda kalıyoruz. Ali ağabeyimden Allah razı olsun, bize her konuda yardımda bulunuyor ve . Bu konuda onun buraya gelişi bize şeref verdi, hoş geldin şeref verdin Ali ağabey.Bunun gereğini duyuyor çocuk. Sirkülasyon çekiiiyor. Solunum sisteminde sürekli bir sıkıntı var.ve her iki Kulağında da işitme cihazı var. İki kulağı duymuyor dediler. Bunu şu anda raporlayamadım. Kulağının arkasına pompa takıldı. Beyinden şam deniyor. Deri altından hortum getirilip göbeğinin altında devir daim yaptırılıyor çocuğumuz canı Ali Gümüş sayesinde kurtuldu” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet