Skip Navigation Links

'Kafamızda oynadığımız maçı, sahada oynayarak kazanmasını bildik'

Demirel,Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada,planladıkları ve uyguladıkları analizlere göre,aynısını sahada oynayarak kazandıklarını söyledi

'Kafamızda oynadığımız maçı, sahada oynayarak kazanmasını bildik'Web
TV

Spor   A+a-

  A. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, planladıkları ve uyguladıkları analizlere göre, aynısını sahada oynayarak kazandıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında evinde karşılaştığı Alanyaspor’u 1-0 mağlup eden A. Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel, karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Demirel, kazanmak için ne gerekiyorsa ona uygun bir mücadele gösterdiklerini belirterek, "Maç planladığımız gibi geçti. İlk yarı Alanyaspor'un topu kendi alanında iyi kullandığını bildiğimiz için top onlara verdik. Oyunu biraz onların istediği gibi oynamasına izin verdik açıkçası. Ama ikinci yarıdaki başlangıcımızda 55-60. dakikaya kadar golü bulana kadarki oyunumuz zaten planın ikinci hedefiydi. Bu hedefimize de ulaştık. Maçı korumak adına takımın geri yaslanması da tamamen maçı kazanmak duygusuylaydı. Ama planladığımız, uyguladığımız analizlere göre çıkartıp maçı yorumladığımız maçı kafamızda oynadığımız maçı açıkçası aynısını sahada oynayarak kazanmasını bildik. Sivas maçında da söyledim bu maçta da söyledim. Kazanmak için ne gerekiyorsa ona uygun bir mücadele gösterecektik. Bugün de kazanan taraf biz olduk. O yüzden mutluyuz" dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet