Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARSUZ’DA BÖLGENİN İLK ÖZEL ANAOKULU AÇILDI

Evrensel Eğitim Kurumları bölgenin en büyük eksiklerinden biri olan özel anaokulunu Arsuz halkının hizmetine sundu.

ARSUZ’DA BÖLGENİN İLK ÖZEL ANAOKULU AÇILDI

Arsuz   A+a-

 2015 yılından beri bölgede eğitim alanında faaliyet gösteren Evrensel Eğitim Kurumları bölgenin en büyük eksiklerinden biri olan özel anaokulunu Arsuz halkının hizmetine sundu.
7 Ekim Cuma günü saat 15:00’da gerçekleşen açılışta konuşmasını gerçekleştiren Evrensel Kurs Merkezi ve Evrensel Anaokulunun kurucuları Müge ve Sedat Alkaya çiftinin başta değerli aileleri olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti.
Açılışa yoğun ilgi vardı. Açılışa Başta Arsuz Kaymakamı sayın Hacı Hasan Gökpınar , Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, İlçe Toplum Sağlık Müdürü Yasin Yıldırım , Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, çok sayıda İş İnsanı, öğrenciler ve velileri katılım sağladı.
Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar konuşmasında Evrensel anaokulunu tercih eden velilerin son derece memnun olduğunu ve velilerin bu kurumdan istifade etmelerini önerdi. Özellikle yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimi veren İng. Öğr. Zeki Angalina ‘ya, Anaokulu öğretmeni Damla Gümüş’e ve Ezgi Ağır’ a teşekkür etti.
Evrensel Anaokulunu hizmete açarak bölgenin önemli bir eksikliğini gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek öğrencilerin, Haftanın 5 günü tam gün eğitim, yoğunlaştırılmış İngilizce, psikolojik danışman ve rehberlik, uzman psikolog desteği, bilim atölyesi, satranç konularında eğitim göreceklerini ve 3 öğün yemek ve okul servisinin olduğunu belirtti.
Evrensel Eğitim Kurumları Kurucuları Müge ve Sedat Alkaya Arsuz’da okul öncesinden başlayıp üniversite hazırlığına kadar eğitimin her kademesinde faaliyetlerine davam edeceklerini dile getirdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş