Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ANNE SÜTÜ MUCİZEDİR!

İskenderun Gelişim Hastanesi, ‘1-7 Ekim Emzirme Haftası’ kapsamında anne sütünün önemi konusunda poliklinik katında stant açtı.

ANNE SÜTÜ MUCİZEDİR!

Sağlık   A+a-

 ‘Bebek Dostu Hastane’ unvanına sahip İskenderun Gelişim Hastanesi, ‘1-7 Ekim Emzirme Haftası’ kapsamında anne sütünün önemi konusunda farkındalığı arttırmak amacıyla, poliklinik katında stant açtı.
“İlk Altı Ay Sadece Anne Sütü”
Etkinlik kapsamında ilk 6 ay sadece anne sütünün önemine dikkat çeken İskenderun Gelişim Hastanesi Başhemşiresi Hatice Uygun, “Bebeklere gereksinimi olan tüm besin ögelerini tek başına altı ay sağlayabilen en iyi besin olan anne sütü, bebek ve anne sağlığı için önem teşkil etmektedir. Emzirme Haftası dolayısıyla, anne sütü konusunda farkındalığı artırmak ve anne sütünün önemini belirtmek için polikliniğimize stant açarak, ailelere bilgilendirmede bulunuyoruz. Bu bağlamda amacımız, anne sütünün önemine değinerek, sağlıklı nesillerin yetişmesini sağlamaktır” dedi.
Etkinlik çerçevesinde Bebek Hemşiresi Suzan Akyol, annelere ve anne adaylarına; anne sütünün önemi, sütün anne ve bebeğe faydaları konularında bilgiler verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar