Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HAYDİ HATAY, HAYDİ İSKENDERUN, KENDİ ÖZ DEĞERİNE SAHİP ÇIK...

İmren Çapanoğlu, geldiği nokta ile bölgemizi ülke genelinde gururla temsil ediyor.

HAYDİ HATAY, HAYDİ İSKENDERUN, KENDİ ÖZ DEĞERİNE SAHİP ÇIK...

Kültür Sanat   A+a-

 Müzik dünyasına giriş yaptıktan sonra şimdilerde içindeki tiyatro sevgisi ile Cem Özer gibi usta bir isimle ÇILGIN ZAMANLAR adlı tiyatro oyunuyla büyük beğeni toplayan bölgemizin genç ve güzel ismi İmren Çapanoğlu, geldiği nokta ile bölgemizi ülke genelinde gururla temsil ediyor.
Kadrosunda kaliteli oyuncular bulunduran Çılgın Zamanlar tiyatro oyununda hem oyuncu hemde yönetmen olarak oynayan usta isim Kemal Başar olarak göze çarpıyor.
Şimdilerde bölgemize ne zaman geleceği merakla beklenen bu oyunun getirilmesini durumunda büyük ses getirmesi bekleniyor.
Hatay genelinde yapılan Ekspo, İskenderun belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri ve benzeri aktivitelerde mutlaka yer alması gereken bu oyunun, İmrem Çapanoğlu hemşehrimizede destek olması açısından özellikle yetkililer tarafından ilgi duyulması vatandaşlar tarafından isteniyor.
Tiyatro oyunlarının bölgemizde gösterime sunulması anlamında büyük eksiklik hissedilirken, bu oyunun bir an önce şehrimize davet edilmesinin büyük önem arz ettiği önemli bir gerçek okarak görülüyor.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş