Skip Navigation Links

Polisten 10 Numara Huzur Operasyonu

Polis 15 ayrı noktada şok uygulamalar yaptı. Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç İskenderun halkının huzur ve güvenliği için meydanlara indiklerini söyle

Gündem   A+a-

İskenderun’da akşam saatlerinde aynı anda 15 ayrı noktada çok sayıda polisin katılımıyla asayiş ve trafik kontrollerini kapsayan uygulamalar yapıldı. Şehrin giriş ve çıkışları başta olmak üzere kritik noktaların bulunduğu bölgelerde polis sıkı güvenlik tedbirleri kapsamında şüpheli görülen araç ve şahısları inceledi. Eğlence merkezleri ve halka açık iş yerlerinde de denetimler yapan polis vatandaş ile konuşurken son derece saygılı davrandı.

Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ile birlikte uygulama yapan ekipleri yerinde denetlediler. Kimlik sorgusu ve araç araması yapılan vatandaşlarında fikirlerini alan Kılıç bu uygulamaları sizin güven ve huzurunuz için yapıyoruz diyerek vatandaşları da bilgilendirdi. Habercilerin sorularını da cevaplandıran Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç tüm çalışmalarının tek amacının İskenderun halkının huzur ve güvenini sağlamaya yönelik olduğunun altını çizerek “ Güven ve huzur için meydanlara indik. İskenderun huzurlu bir kent ama daha huzurlu ve güvenli bir hale getirmekte bizim görevimiz bu maksatla 350 polisimiz şu anda 15 ayrı noktada görev yapıyor. Vatandaşımıza huzurlu bir kentte yaşadıklarını göstermek istiyoruz. Antakya’dan gelen takviye polis gücüyle kentin kritik noktalarında vatandaşımızın zamanını almadan ve kırmadan kontroller yapıyoruz. İskenderun insanların gece geç saatlerde dahi rahatça sokağa çıktıkları bir yer ve daha güvenli hale getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz polisimize anlayış ve kolaylık göstersinler” şeklinde konuştu. İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ise uygulamaların sık aralıklarla devam edeceğini belirterek halkın huzur ve güvenini sağlamak noktasında teşkilat olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet