Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ünlü Tostçu İskenderun’da

Tostçu Mahmut’un İskenderun'da şubesini hizmete açmasıyla birlikte vatandaşların akınına uğradı.

Ünlü Tostçu İskenderun’da Web
TV

Gündem   A+a-

 Adana'nın en ünlü tost markası olarak Türkiye’de hızla şubeleşen ve fenomen haline gelen Tostçu Mahmut’un İskenderun'da şubesini hizmete açmasıyla birlikte vatandaşların akınına uğradı.
Atatürk bulvarı Sahil Cereb iş hanı altında hizmete giren Tostçu Mahmut'un açılışına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Tostçu Mahmut’in kurucusu ve ortakları İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar ile Iskenderun İşletmecileri katıldı.
Açılış öncesinde kısa bir açıklamada bulunan Tustçu Mahmut kurucuları ve ortakları İskenderun gibi şirin ve güzel bir yere şube açmamızdan dolayı son derece mutluyuz dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, İskenderun’da her gün bir mekan açılışındayız ekonomimiz gerçekten iyi işletmelerimize belediye olarak katkı vermeye devam ediyoruz hizmete açılan bu mekanın herkese hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Açılış sonrasında ise Mekan Başkan Tosyalı ve Gazeteciler tarafından gezildi. Başkan Tosyalı ise tostu ünlü kılan Toz biberi ise Tostun yapılışı sırasında üzerine atmasıyla açılış tamamlandı.
 
 
 
Ünlü Tostçu İskenderun’da  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar