Skip Navigation Links

Tüm Gruplarla Birlikte İTSO’da Değişim İçin Çalışıyor

Eğitim ve sağlık sektörlerinin yer aldığı 20'nci grupta Kazım Yıldız ve arkadaşları da ziyaretlerini sürdürüyor.

Tüm Gruplarla Birlikte İTSO’da Değişim İçin Çalışıyor

Gündem   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine tüm gruplarda çalışmalar devam ederken, Eğitim ve sağlık sektörlerinin yer aldığı 207nci grupta Kazım Yıldız ve arkadaşları da ziyaretlerini sürdürüyor.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türkiye’de önemli bir yeri olduğunu hatırlatan Kazım Yıldız, bölgesinde ve Türkiye’de değişim ve projelerin lokomotifi bir kurum yaratmak için çalıştıklarına vurgu yaptı.
TEK Koleji’nden Yılmaz Tunç ve Mavi Belge’den Ahmet Keskin’in Kazım Yıldız’la birlikte İTSO Meclis Üyeliği için çalıştığı 20’nci grup, diğer gruplara nazaran daha büyük önem taşıyor.
Kazım Yıldız, meslek grubu üyeleriyle tek tek görüşerek projelerini anlatıyor.
Arsuz’da Gün Işığı Anadolu Lisesi ve Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’nde projelerini anlatan Kazım Yıldız, sadece gruplarında değil İTSO’da değişim ve yenilikler için çalıştıklarını söyledi.
Özel Günışığı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar ve abisi Eğitimci Gürcan Gökpınar ile Kurum Müdürü Nadir Murt’la koyu bir eğitim sohbeti yapan başarılı işinsanı Kazım Yıldız, Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ile de sorunlara üretilecek çözüm önerilerini not aldı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet