Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGEV'den Yine Muhteşem Bir Gece

Anadolu Rock müziğinin usta sanatçısı Haluk Levent, eğitim için sahne aldı.

İGEV'den Yine Muhteşem Bir GeceWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın Aydın bir nesil ve aydınlık bir gelecek için” düzenlediği Haluk Levent konserinde davetliler eğitime destek için birbirleri ile yarıştı.
Anadolu Rock müziğinin usta sanatçısı Haluk Levent, eğitim için sahne aldı.
Konser öncesine Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube görevlileri davetlilere hitaben narkotik b irimi ile alakalı kısa bir sunum yaptı.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Mithat Barutçu, gecede yaptığı konuşmada İGEV’in Türkkiye’nin gençlerine ışık olmaya devam edeceğini belirterek bugüne kadar destek veren herkese teşekkür etti. İGEV Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri sanatçı Haluk Levent ile birlikte pasta kesti. Başkan Barutçu ve yönetimi, gecenin anısına sanatçıya plaket ve çiçek sundu.
İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, İGEV’e destek veren firma temsilcileri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, basın mensupları ve davetliler katıldığı Haluk Levent konserine Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ilçe dışında olması dolayısıyla katılmadı.
Sevilen şarkıları ve sahne performansı ile sevenlerine keyifli bir konser veren Haluk Levent, sevilen Anadolu Türküleri “Halimem” ve “Bahçe duvarından aştım” ile sevenleri pistte ya da oturdukları masada coştu.
Akdeniz Bölgesinde sahne aldığı konserlerin klasik havası diye tanımladığı “Çifte telli” ye davetliler eşlik etti.
Hayranları ile birlikte büyük bir coşkuyla 10. Yıl Marşı’nı konserin sonunda Haluk Levent’in sahnedeki son sözleri; “Yaşasın tam bağımsız Türkiye, Türkiye, Türkiye” oldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İGEV'den Yine Muhteşem Bir Gece videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş