Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

EŞİ TARAFINDAN TERK EDİLEN ŞEKER HASTASINA ALİ GÜMÜŞ SAHİP ÇIKTI

Hatay ve Ankara'da faaliyetlerini sürdüren Samandağlı hayırsever iş insanı Ali Gümüş, madde durumu zayıf hastalara ilaç olmaya devam ediyor.

EŞİ TARAFINDAN TERK EDİLEN ŞEKER HASTASINA ALİ GÜMÜŞ SAHİP ÇIKTI

Gündem   A+a-

Şeker hastalığı nedeniyle ayak parmağı kesilen, bir gözü kör ve bir ayağı da kesilmek üzere olan kirada ve zor şartlar altında bir çocuğu ile zor geçinen Antakya'ya bağlı Anayazı sakinlerinden Mustafa Damar isimli vatandaşın imdadına Ali Gümüş yetişti.
 
“EŞİM BENİ ZOR GÜNLERİMDE TERK ETTİ”
 
Durumunun kötüleşince eşinin kendisini bıraktığını söyleyen Mustafa Damar “ Eşim beni çocuğumla ortada terk etti. Şeker hastalığın nedeniyle ayak parmaklarım kesildi. Bu hastalıktan dolayı bir gözüm görmüyor. Diğer ayağım için tedavi görüyorum. Tedavi sonuç vermezse oda kesilecek. Sağ olsun işadamı hayırsever Ali Bey beni ziyaret etti gerekirse ameliyat masraflarımı karşılayacağını her zaman destek olacağını söyledi. Allah kendisinden razı olsun. Yardım etmek isteyen vatandaşlarımız 0554 845 83 83
 
GÜMÜŞ “İYİLİK DÜNYAYI KURTARACAK”.
 
Ameliyat gerekirse tüm masraflarını karşılayacağını söyleyen Ali Gümüş “Sonsuz olan ahiret hayatında, insanın karşılaşacağı şeyler, dünyada yaşadığı hâle bağlıdır.
 
Akıllı olan, ileriyi görebilen bir kimse, kısa olan dünyada, hep, ahirette iyi ve rahat yaşamaya sebep olan şeyleri yapar. İnsanlara hizmet etmek için çalışır. İnsanlara iyilik etmek, ahirette azaptan kurtulmaya ve Cennet nimetlerinin artmasına sebep olur düşüncesiyle elimden geldiğince imkanlar çerçevesinde insanlığa hizmet etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş