Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTUDER Yönetimi, Vali Doğan’a Projelerini Aktardı

Vali Doğan, “Depolarımızdaki eserlerin İskenderun Arkeoloji Müzesi’nde sergilenmesini arzuluyoruz” diye konuştu.

İSTUDER Yönetimi, Vali Doğan’a Projelerini Aktardı

Gündem   A+a-

 İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği (İSTUDER) Başkanı Sabahattin Uygun ve beraberindeki heyet, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı İskenderun Ofisinde ziyaret ederek kentin ve bölgesinin turizm açısından gelişmesi için düşüncelerini aktardı.
İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun, Hatay ve bölge turizminin canlanması noktasında Hatay’da yaptıkları çalışmalardan dolayı Hatay Valisi Rahmi Doğan’a teşekkür etti.
Başkan Uygun, Hacıahmetli Mahallesine 8 km uzaklıkta olan Meryem Ana Havuzu, Meryem Ana’nın içinde yıkandığı rivayet edilen ve Hristiyan cemaatince ilgi gören tarihi yerin Turizme kazandırılması ile bölge turizmine ciddi katkısı olacağını dile getirdi.
Hatay Valisi Rahmi Doğan ise, Hatay’da birçok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını birçok projenin ise çalışmalarının devam ettiğini, İskenderun’da ise Arkeoloji Müzesi'ne dönüştürülecek olan Eski İskenderun Kaymakamlık binası ve tarihi İskenderun Lisesi’nin çalışmalarının da hızla sürdüğünü söyledi.
Vali Doğan, “Depolarımızdaki eserlerin İskenderun Arkeoloji Müzesi’nde sergilenmesini arzuluyoruz” diye konuştu.
İSTUDER yönetiminin aktardığı Hacıahmetli Mahallesine 8 km uzaklıktaki Meryem Ana Havuzu’nun turizme kazandırılması yönündeki düşüncelerine ise olumlu bakan Hatay Valisi Rahmi Doğan en kısa zamanda bölgede inceleme yapacağını sözlerine ekledi.
İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun ve yönetimi, kabullerinden dolayı Hatay Valisi Rahmi Doğan’a teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş