Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gençlik Merkezi İGC'de

İGM Müdürü Ahmet Keskin ve gönülle gençlik liderleri İGC'yi ziyaret ederek burada gazetecilerle samimi bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Gençlik Merkezi İGC'de

Gündem   A+a-

 İskenderun Gençlik merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve gönülle gençlik liderleri iskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek burada gazetecilerle samimi bir söyleşi gerçekleştirdiler.
Başkan Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan gençlik merkezi yönetimi Başkan Atar’a çiçek taktim etti.
Müdür Ahmet Keskin İskenderun gençlik merkezi olarak sizlere yapmamız gereken ziyareti geçiktirdik. Bu nedenle öncelikle sizlerin anlayışınızı bekliyorum. Sizin ve bizlerin yoğunluğu nedeniyle bugün bu ziyaret gerçekleştirildi. İskenderun gazeteciler cemiyeti bölgemiz için çok önemli bir kurum. Her doğru bilgiyi buradan öğrenmeye çalışıyoruz. Üyelerin yaptığı çalışmalar gerçcekten halkımız için önemli bilgi sağlıyor. Bizler gençlik merkezi olarak yaptığımız tüm faliyetlerde ön plana çıkıyoruz. Gençlik ve spor bakanlığımızın gözünde gerçekten çok önemli yere sahibiz. Yaptığımız çalışmalar türkiye gündeminde yer alıyor. Bunu siz basın mensuplarının sayesinde yapıyoruz. Gençlik merkezi halkına 24 saat hizmet veriyor. Sınava hazırlananlar sabaha kadar kütüphaneyi kullanıyor. Öğrenci ve gençlerimizin burada tüm imkanlarımızdan faydalanıyor. Üniversitede bulunan gönüllü gençlerimiz ile birlikte çalışmalarımızı daha da iyi hale getirdik dedi
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar