Skip Navigation Links

İremce Organizasyon Hizmete Girdi!

Hatay Arsuz ilçesinde faaliyete giren İremce Organizasyon, düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

İremce Organizasyon Hizmete Girdi!Web
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Karaağaç bölgesinde hizmete giren işyerinin açılış törenine, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Meclis üyeleri ve misafirler katıldı.
Açılış kurdalesini kesen Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, hayırlı olsun temennilerini ileterek Genç girişimci İrem Demirkan’a başarılar diledi.
İremce Organizasyon Şirketi işletmecisi İrem Demirkan, “Açılışımıza katılarak bu önemli günümüzde yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ederim. Hep düşündüğüm hayalimizdeki işi hayata geçirmek adına böyle bir girişim yaptım. Düğün organizasyonları, nişanlar, sözler, kınalar bundan sonra İremce Organisazyon farkıyla sizlerle olacak İnşallah. Bizim amacımız sizin en değerli gününüzde sadece konuklarınızla ilgilenmenizi sağlamaktır. Etkinliği ve organizasyonu gerçekleştirmek değil hedefimiz gelen konuklara kaliteli ve unutamayacakları hizmeti vermektir. En mutlu gününüzde profesyonel kadromuzla hizmetinizde olacağız” dedi.
İremce Organizasyon, söz ve nişan organizasyonu, kına organizasyonu, doğum günü organizasyonu, hastane yeni doğan süslemeleri, mezuniyet geceleri, evlilik teklifi, balon süslemeleri, sahne, kurumsal yemek ve davetler, açılış kokteyl ve davet organizasyonu, mekan süsleme gibi hizmetleri Hataylılara sunacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İremce Organizasyon Hizmete Girdi! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet