Skip Navigation Links

‘CHP’nin Hatay Gözdeleri’ açıklandı

‘2023 Genel Seçimlerinde gönlünüzdeki milletvekili adayı kim?’ anket sonuçları belli oldu

 ‘CHP’nin Hatay Gözdeleri’ açıklandı

Gündem   A+a-

 
Lider gazetesi, Lider TV ve www.lidersecimanketi.com tarafından mecliste grubu bulunan partilerin adayları için düzenlenen, ‘2023 Genel Seçimlerinde gönlünüzdeki milletvekili adayı kim?’ anket sonuçları belli oldu. Hatay’da da SMS koduyla kullanılan anketin sonucu ‘CHP’nin Hatay Gözdeleri’ olarak açıklandı.
 
Diğer illerin yanısıra Hatay’da da yapılan anket sonucunda; CHP’li isimler arasından Hasan Ramiz Parlar 1’nci, Şehmus Aslan 2’inci, Ender Çolakoğlu 3’üncü, Mehmet Şahin Kılıç 4’üncü, Nazım Culha ise 5’inci oldu.
 
Yapılan açıklamada; Hatay’da 49 bin 854 kişinin cep telefonundan SMS ile oy kullandığı belirtilirken, yoğun ilgiden dolayı ankete katılan vatandaşlara da teşekkür edildi.
 
CHP’nin listesinde ilk 5’e giren isimlerin yanısıra ankette yer alan adayların isimleri ise şöyle: Hamide Vural, Bestami Türkmen, Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Ümit Kutlu, Serkan Topal, Nermin Yıldırım Kara, Hakan Mazman, Av. Servet Mullaoğlu, Av. Asuman Sevinç Şanal, Dr. M. Riyat Kırmızıoğlu, Refik Eryılmaz, Dr. Yusuf Civelek, Suzan Şahin, Yusuf Mansuroğlu, Mehmet Güzelmansur, Av. Gazanfer Dik, Bülent Kırmızıoğlu, Hasan Akgöl, Bülent Şimşek, Doç. Dr. Lütfü Savaş, Erdal Karataş, Ecz. D. Dilan Kartal, Gökhan Özer, İsmet Tokdemir.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet