Skip Navigation Links

İSKENDERUNUMUZ’U DAHA GÜZEL YARINLARA HAZIRLAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR!

‘EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

İSKENDERUNUMUZ’U DAHA GÜZEL YARINLARA HAZIRLAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR!

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçedeki vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve onların taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor.
 
AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven, Başkan Yardımcısı Tayfun Boda ve meclis üyelerinin de katıldığı Modern Evler ve Yunus Emre mahallesi ziyaret programında, Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı, İskenderun’da devam eden projeler hakkında vatandaşlara geniş bilgiler verdi.
 
Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerde kendisine iletilen sorunları not alan Başkan Fatih Tosyalı sorunların çözümü noktasında ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.
Milletvekili Abdulkadir Özel, “Vatandaşlarımız bizim başımızın tacı ve sorunları bizim sorunumuz. Sorunlarının çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa fazlasını yapacağız. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 
‘EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “İskenderunumuz’u güzel yarınlara hazırlamak boynumuz borcudur. Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile birlikte mahallelerimizi dolaşıyoruz. İlçemizin her mahallesi her sokağı bizim için ayrı değerli. Mahallelerimizde bugüne kadar önemli çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Çözüm bekleyen sorunlarda Allah’ın izniyle çözüme kavuşacak. İskenderun’da ilk günkü aşk ve heyecanla ilçedeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Bugün bizleri ağırlayan mahalle sakinlerimize, mahalle muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
 
Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, her zaman vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaları aralıksız olarak sürdüreceklerini kaydetti.
 
Ziyaretlerde Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu ve Modern Evler Mahallesi Muhtarı Mustafa Gözüküçük de katılım gösterdi.
Başkan Fatih Tosyalı daha sonra Fen İşleri Müdürü Mahmut Kılıçoğlu ile birlikte Piri Reis Mahallesinde İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet