Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARSUZ’DA “GAZİLER GÜNÜ” KUTLAMASI

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Gaziler Günü” münasebetiyle düzenlenen programlara katıldı.

ARSUZ’DA “GAZİLER GÜNÜ” KUTLAMASIWeb
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Atatürk Kent Meydanında, Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, Gazi ve ailelilerinin tekne gezisi ile devam etti. Ardından gaziler şerefine verilen yemekle son bulan programa; Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Garnizon Komutanı Albay Onur Cevdet Tarakçı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Muhtarlar ve askeri personel katıldı.
Gazilik makamının önemine vurgu yapan Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Gazilik hem dinen hem de milletçe maddi ve manevi olarak herkesin erişemeyeceği bir mertebe. Bu eşsiz mertebeyi hak eden sizleri kutluyor ve tebrik ediyorum. Büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve sizler gibi binlerce gazimiz sayesinde bugün buralardayız. Bunun sebebi sizlersiniz. Tekrar sizleri tebrik ediyor, ömrünüzde sağlık ve huzur diliyorum. Başta en büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazilerimizin gününü kutluyorum,” ifadelerini kullandı.
Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, “Aziz şehitlerimizin değerli hatıraları, kıymetli gazilerimiz ve aileleri sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Gaziler günü vesilesiyle sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Devletlerin ve milletlerin değişik öncelikleri var. Mücadeleleri var. Bizim de esas mücadelemiz, Devletimizin, milletimizin ve bayrağımızın varlığı üzerine kuruludur. Ulu Önder, Değerli devlet ve siyaset adamı Başta Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizin manevi hatıralarına saygıyla eğiliyorum. Allah'tan rahmet diliyorum. Siz gazilerimizin gününü kutluyor, bundan sonraki yaşamınızda sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum,” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ARSUZ’DA “GAZİLER GÜNÜ” KUTLAMASI videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar