Skip Navigation Links

AFİŞTEN RAHATSIZ OLACAĞINIZA, YOLU ASFALTLAYIN!

Hatay’ın turizm kenti Arsuz’da birçok yol çukurlardan geçilmiyor.

AFİŞTEN RAHATSIZ OLACAĞINIZA,  YOLU ASFALTLAYIN!

Arsuz   A+a-

 EXPO ile uluslarası tanıtım etkinliklerine ağırlık veren Hatay Büyükşehir Belediyesi, konserlere milyon liralar harcarken, Arsuz’un turistik koylarının açılan kapısı Arsuz-Kale arasındaki yolu görmezden geliyor.
 
Hatay Valiliği’nin, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı marifetiyle Arsuz-Samandağ yolunu kazandırması mesafeleri kısaltmışken, Arsuz’un sahil bandını bisiklet yoluyla buluşturmuşken, Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu yolun Kale mahallesini kapsayan bölümünü kendi kaderine bıraktı.
 
‘AFİŞİ SÖKTÜLER’
Kale’de ikamet eden ve o yolu kullanıp, turizm olanaklarını kullanmak isteyenler bu duruma tepki gösterip, çukurların çok yoğun olduğu güzergah boyunca “Yolun bundan sonraki kısmı Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne aittir” afişini asarak, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a tepkisini duyurmaya çalıştı. Hatay Büyükşehir Belediyesi de, bu haklı serzenişe kulak vereceğine, afişleri sökmek için görevlileri yönlendirip, sorumluluktan kaçmayı tercih ettiler.
 
Yöre halkı, “Sizin sorumluluğunuzda olan bu yolu yapmıyorsunuz. Söylüyoruz, anlatıyoruz, dilekçe veriyoruz. Umursamıyorsunuz! Arsuz’un turizm altyapısına katkı sunacak bu yolu görmezden geliyorsunuz. Başka çaremiz olmadığından afişle hatırlatmada bulunduğumuz için rahatsız olup, bir gece vakti afişleri sökmeye çalışıyorsunuz. Bu yolun EXPO kadar kıymeti yok mu? Konserlere gösterdiğiniz ilgi kadar bir anlam teşkil etmiyor mu? Konserlere para var, reklama para var. Ama bu yolun asfaltına, rehabilitesine para yok! Arsuz Expo’ya bile ulaşım sıkıntılı.. Uluslarası tanıtıma odaklanmak istiyorsanız, önce yollardan başlayın. Yol medeniyettir. Yollar bozuksa, hangi ülkenin turistine neyi anlatacaksınız?” tepkisinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet