Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

PAYAS’A HAYIRLI OLSUN!

Başkan Bekir Altan, “Payasımıza değer katan, size konfor sağlayacak tüm projeler üstünde hassasiyetle çalışıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

PAYAS’A HAYIRLI OLSUN!

Payas   A+a-

 Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesinde Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Çağlalık mevkiinde 2. Etap 542 konut + 32 dükkan (ihalesi yapıldı), başvuru sürecinde olan 3. Etapta ise 700 konutun yapılacağını duyurdu. Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde düzenlenen programa halkın ilgisi büyüktü.
 
TOKİ’nin projesini tanıtan Başkan Bekir Altan, “Payasımıza değer katan, size konfor sağlayacak tüm projeler üstünde hassasiyetle çalışıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.
 
HAYALDİ GERÇEK OLDU
Payas’taki Çağlalık TOKİ projesinin 1. Etabını, Belediye Başkanı Bekir Altan başarıyla sonuçlandırmıştı. 937 konut ve 74 dükkanı halkla buluşturan Başkan Bekir Altan, 2. ve 3. Etap için düğmeye bastı.
Başkan Bekir Altan, “Hayaldi gerçek oldu. 1. Etap Toki evlerinin yapımını tamamladık ve anahtarlarını teslim ettiğimiz 937 vatandaşımız ev sahibi oldu. Yoğun ilgi karşısında tüm herkes ev sahibi olsun ilkesiyle çıktığımız bu yolda çalışmalarımıza tekrar başlayarak, Yüce Allah’ın izniyle 2. Etap Toki evlerimizin ihalesini yaparak, tam 542 vatandaşımızı, ardından 3., Etap ile 700 vatandaşımızı daha inşallah ev sahibi yapacağız. Önümüzdeki aylar içerisinde gerekli alt yapının çalışmaları başlayacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milletvekillerimize, TOKİ Başkanlığına, TOKİ Genel Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
Başvuru ekim ayının sonunda bitiyor. Ocak ayında ise temel atılıyor. Konutlar iki yıl içinde teslim ediliyor.
 
payas-toki1.jpg" alt="" />
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş