Skip Navigation Links

İSKENDERUN POLİSİ OKUL ÖNLERİNDE ‘GÜVENLİ ORTAM’ SAĞLIYOR

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri okulların çevresinde güvenlik tedbirlerini arttırdı.

İSKENDERUN POLİSİ OKUL ÖNLERİNDE ‘GÜVENLİ ORTAM’ SAĞLIYOR

Gündem   A+a-

 İskenderun’da 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri okulların çevresinde güvenlik tedbirlerini arttırdı.
 
Kentin birçok mahallesinde bulunan, ilk-orta-lise eğitimi veren okul giriş ve çıkışlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı başta Asayiş olmak üzere motorize ekiplerin de destek verdiği güvenlik önlemleri çalışmaları okul önlerine kaydırdı.
 
Muradiye Mahallesi Sanayi Sitesinde bulunan okul da dahil olmak üzere ilçe genelindeki eğitim kurumlarında emniyet ekipleri öğrencilerin giriş ve çıkışlarının daha güvenli olmasını sağlamak üzere sabah saatlerinden itibaren yerlerini aldı.
 
Okul önünde aile ve velilerin dışında, dolaşan, bekleyen kişilere kimlik kontrolleri yapan polis, gerek gördüğünde bölgeden şahısları uzaklaştırıyor.
 
İlçe Emniyet Müdürlüğünün, okul önlerindeki önlemlerini özellikle sabah öğrenci girişi ile daha sonra çıkış saatlerinde görevlendirilen ekiplerle, her türlü sorun ve tehdit oluşturacak kişi ve kişilere karşı ‘güvenli ortam’ sağlamayı sürdüreceği belirtildi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet