Skip Navigation Links

TÜRDEM YÖNETİM KURULUNU BELİRLEDİ

Genel merkezi Hatay’da olan Türkiye Milli Değerler ve Medeniyetler Vakfı (TÜRDEM) kuruluş sürecini tamamladı. Resmi Gazetede yayınlanarak...

TÜRDEM YÖNETİM KURULUNU BELİRLEDİ

Gündem   A+a-

 Genel merkezi Hatay’da olan Türkiye Milli Değerler ve Medeniyetler Vakfı (TÜRDEM) kuruluş sürecini tamamladı. Resmi Gazetede yayınlanarak kuruluş amacına uygun şekilde çalışmalarına başlayan Türkiye Milli Değerler ve Medeniyetler Vakfı (TÜRDEM) yönetim kurulu üyeleri ilk toplantılarını gerçekleştirdi.
 
Ülkemizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmak, sürekli gelişip evrilen günümüz çağına uygun projeler üretmek, yakın geleceğin teminatı gençlerin de yer alacağı çalışmalara imza atmak, eğitim ve öğretimin ihtiyaç duyulan her alanında ağılıklarını hissettirmek isteyen Türkiye Milli Değerler ve Medeniyetler Vakfı (TÜRDEM) yönetim kurulu üyelerini tanıttı.
 
Mütevelli Heyeti tarafından atanan yeni yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ölmez (Genel Başkan), Eren Özçelik (Genel Sekreter), Bekir Durur (Genel Başkan Vekili ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), İsmail Yücel (Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Nuri Çelik (Medeniyet ve Topluluktan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Ali Ferit Günder (Spordan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Sabahattin Uygun (Medya ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Hakan Özen (Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Saim Can Turan (Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Ali İhsan Dönmez (Mali ve İdari İşlemlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı) ve Zeynep Soylu (Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı)’dan oluştu.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet