Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BAŞKAN PARLAR’DAN ANTAKYA, KIRIKHAN VE ARSUZ’DA BİR DİZİ ZİYARET

Kırıkhan ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek önemli görüşmeler yaptı.

BAŞKAN PARLAR’DAN ANTAKYA, KIRIKHAN VE ARSUZ’DA BİR DİZİ ZİYARET

Gündem   A+a-

 CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar geçtiğimiz hafta yaptığı çalışmalarda Antakya’da Esnaf Odaları Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ve Antakya çarşısı ile Yeni Sanayi sitesinde pek çok esnafı ziyaret ederek esnafın sorunları ve çözümü ile ilgili görüşmeler yaptı.
Kırıkhan ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek önemli görüşmeler yaptı.
CHP heyetini Oda Başkanları karşıladı. Ziyarette konuşan Başkan Parlar, "Ticaret Odası Başkanımız Numan Bölükbaşı, Ziraat Odası Başkanımız Mehmet Çelik ve Esnaf Kefalet Koop Başkanımız İsmail Toklucu’yu ziyaret ederek sorunlarını ve görüşlerini dinledik, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ilettik. Ziyaretimize Milletvekilimiz Serkan Topal, İlçe Başkanımız Mustafa Sıraç, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İl ve İlçe yöneticilerimiz de katıldılar” dedi. Kırıkhan Muhtar Derneklerinde muhtarlarla buluşarak toplantı yapan Başkan Parlar burada yaptığı açıklamada Kırıkhan Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Hasan Donat’a çok teşekkür etti.
Kırıkhan Sanayi sitesinde esnaf ziyareti yaptı ve Sanayi Kooperatifi binasında esnaf temsilcileri ile buluştu. Başkan Parlar ve yanındaki heyet daha sonra İzmir’deki birliğinde vefat eden Sözleşmeli Er Cengiz Çerkez Kuşkonmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Pençe Kilit operasyonunda yaralanan ve bir bacağını kaybeden Askerimiz Muhammet Topal’ı da ziyaret eden heyet İlçe’den ayrıldı.
Başkan Parlar ve İl yöneticileri Cuma günü de Arsuz İlçesindeydi.Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İlçe Başkanı Mahmut Şirin, ilçe yöneticileri ve Kadın Kolları Başkanlarıyla birlikte kırsal mahalle ve köyleri gezdi, iş insanları ile bir araya geldi. Başkan gezisinde vatandaşların sorunlarını dinledi görüşler aldı.
CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Arsuz İlçesi kırsalındaki Aşağı Kepirce, Yukarı Kepirce, Tülek, Işıklı, Tatarlı ve Konacık, Kurtbağı, Avcılarsuyu köylerini ziyaret etti. Ziyarete CHP Hatay teşkilatından bir çok yönetici katılarak Başkan Parlar'ı yalnız bırakmadı.
Ziyaretlerin vatandaş açısından verimli geçtiğini belirten Başkan Parlar, "Arsuz ilçemizin kırsalındaki mahalle ve köy gezilerimize , bizi karşılayan muhtarların ve köylülerimizin yakın ilgisi ve anlattıkları önümüzdeki güzel günler için umutlarımızı daha da arttırdı. Toplantılarımıza katılan yurttaşlarımıza ve değerli muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu toplantılar için emek veren, bize katılan Milletvekilimiz Serkan Topal’a, Arsuz Belediye Başkanımız Asaf Güven’e, Arsuz İlçe Başkanımız Mahmut Şirin ve yönetimine, Kadın Kolları MYK üyemiz Esinur Devrim, Kadın Kolları İlçe Başkanımız Leman Yılmaz, Başkan Yardımcılarım Ercan Güçlü, Davut Ocak, Urfi Kürklü, Ali Bellur ve Erdal Karataş’a çok teşekkür ediyorum."dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş