Skip Navigation Links

DİKMEN NÖROLOJİ VE PSİKİYATRİ KLİNİĞİ TÖRENLE AÇILDI

Dikmen Nöroloji ve Psikiyatri Kliniğinin açılışını seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirdi.

DİKMEN NÖROLOJİ VE PSİKİYATRİ KLİNİĞİ TÖRENLE AÇILDI

Dörtyol   A+a-

 Psikiyatri Uzmanı Dr. Sema Nur Türkoğlu Dikmen ile Nöroloji Uzmanı Dr. Ramazan Dikmen, 2 Eylül 2022 Cuma günü Doğanay Öçgüder Caddesi Şimşek Eczanesi yanında Dikmen Nöroloji ve Psikiyatri Kliniğinin açılışını seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirdi.
Açılış törenine Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Hatay 1. sıra Milletvekili Ecz. H. Bayram Türkoğlu, Dörtyol önceki dönem Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy, Dörtyol Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Gürakan ve Yaşar Akyüz, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Zafer Terzi, Ak Parti Önceki dönem İlçe Başkanı Yasin Taşar, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SGK Müdürü Murat Dönmez, Öğretmenevi Müdürü Fatih Saygılı, Eczacı Necmettin Şimşek, Diş Hekimleri Pınar ve Özkan Özer, MHP Kadın Kolları Başkanı Ulviye Öner Özer, STK temsilcileri, çok sayıda sağlık çalışanı ile aile yakınları katıldı.
Nöroloji Uzmanı Dr. Ramazan Dikmen ve Psikiyatri Uzmanı Dr. Sema Nur Türkoğlu Dikmen misafirlerine kısa birer teşekkür konuşması yaparak klinik olarak verecekleri hizmetlerden bahsettiler.
Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Hatay 1. sıra Milletvekili Ecz. H. Bayram Türkoğlu’da yaptığı konuşmada başarılı bir eğitim hayatının ardından önemli kurum ve kuruluşlarda hizmet veren Psikiyatri Uzmanı Dr. Sema Nur Türkoğlu Dikmen ile Nöroloji Uzmanı Dr. Ramazan Dikmen’in hemşerilerine hizmet etmek gayesi ile ilerleyebilecekleri akademik kariyerlerinden fedakarlık yapmış olmalarını oldukça kıymetli bulduğunu ifade etti.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından klinik misafirlere gezdirilerek tanı, teşhis ve tedavide kullanılan cihaz ve ekipmanlar misafirlere tanıtıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet