Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mevlüt Dudu Fırtınası Durmuyor

CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu seçim kampanyasında sürdürdüğü fırtına artarak devam ediyor.

Gündem   A+a-

 
 
 
CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu seçim kampanyasında sürdürdüğü fırtına artarak devam ediyor.
CHP’nin adayları Mehmet Ali Edipoğlu, Ali Aslan, Yılmaz Şahutoğlu, İlçe örgütü yöneticileri ve çok sayıda partili ile beraber Şehit Pamir caddesi esnafları, Atatürk’çü Düşünce Derneği ve Maden İş sendikasını ziyaret eden Dudu, daha sonra Hüyük, Karagöz, Hacıahmetli ve Avcılarsuyu köylerini ziyaret etti.
Her gittiği yerde heyecan yaratan Mevlüt Dudu özellikle köylerde kalabalık insan toplulukları tarafından karşılandı.
Yaptığı ziyaretlerde çok sayıda şikayet ve dileklerle karşılaşan Mevlüt Dudu, CHP’nin bu dilek ve şikayet ile ilgili çözüm önerilerini anlattı.
Köy ziyaretlerinde üreticilerin şikayetlerini dinleyen Dudu buralarda yaptığı konuşmada, “Arsuz yöresi sebze tarımı ve narenciye ile geçiniyor. Özellikle narenciye üreticimiz AKP iktidarı tarafından hep ihmal edildi. Narenciyede olsun diğer tarım ürünlerinde olsun teşvikler hep aracıların işine yaradı. CHP Narenciye üretici ve ihracatçılarını doğru teşviklerle uluslar arası piyasalarda diğer ülke üreticileri ile rekabet edecek düzeye getirecektir. Çiftçimizin kullandığı mazottan ÖTV kaldırılacak ve mazot çiftçimize 1.5 Liraya verilecektir. Gübre, ilaç ve tohum maliyetleri de kesinlikle aşağı çekilecektir.
 
Biz köylümüzün yoksulluktan göç etmesine engel olacağız. Köylülerimiz ürettiği ürünün karşılığında geçimlerini rahatça sağlayacaklardır. Bunun yolu 12 Haziran’da CHP’yi iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nu da başbakan yapmaktır.
Diğer yandan aile sigortası projesi ile ülkemizde AKP iktidarı ile zirveye çıkan yoksulluğu da sona erdireceğiz. Aile sigortası uygulaması başladığında yoksulluk bitecek, kadınlarımız daha özgür olacak, insanlarımızda onurlu yaşayacak. Hedefimiz yoksulluktan nemalanan harami saltanatını yıkıp, halkın iktidarını kurmaktır” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş