Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BAŞKAN YAVUZ; “OYNANAN OYUNLARI BİLİYORUZ”

“KIRIKHAN’A 65 MİLYONLUK YATIRIM GELDİ”

 BAŞKAN YAVUZ; “OYNANAN OYUNLARI BİLİYORUZ”

Kırıkhan   A+a-

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik Kırıkhan Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Hasan Donat ve Derneğe bağlı Mahalle Muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Toplantıda ayrıca Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çelik’te bulundu.
Toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan YAVUZ şunları söyledi; “ Dün HATSU, Hatay Muhtarlar birliği ile yaptığı toplantıda Mahalle muhtarlarına Su zammı yapılması için Mahlle muhtarlarının Ak parti ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarına ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine baskı yapmaları için talimat vermiştir. Bunlar bilinçli yapılan operasyonlardır.
Ak partinin Kaleleri konumunda olan Kırıkhan, Reyhanlı ve Yayladığı ilçelerimizde yollar bozulup su şebekesi bağlantı çalığmaları ve yol yapınları kasıtlı olarak geçiktirilmektedir.
Hatay’da Ak partini Kaleleri olan bütün ilçelerde bu böyledir.
Kırıkhan’da bugüne kadar su şebekesi değişimi için kazılan yer 120 Km. Ancak şuana kadar yapılan asfalt 10 Km’yi bulmaz.
Hassa Caddesinde HATSU’ya 2 gün süre verdik. Cumartesiye kadar yapmazlar ise Kırıkhan Belediyesi olarak bizler yapacağız.
Bayramda 2 günde bitirecekleri yolu 15 günde bitirip eski sanayi caddesinde ki esnafları mağdur etmişleridir.
Ayrıca Atatürk Caddesinde yine 2 günde bitmesi gereken yolu 20 günde yaparak yine halkımıza zulüm etmişleridir.
“KIRIKHAN’A 65 MİLYONLUK YATIRIM GELDİ”
Burada şu müjdeyi de vermek istiyorum. Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Yayman beyin gayretleri ile Delibekirli deresinini DSİ tarafından ıslahı için 65 milyon kaynak sağlandı. Ve en kısa sürede Delibekirli Deresinin ıslah çalışmalarına başlıyoruz.” Dedi.
“YAVUZ MUHTARLARA MADEN OACĞI VE ÜRETİM TESİSLERİNİ GEZDİRDİ”
Kahvaltı programının ardından Başkan YAVUZ Kırıkhan Mahalle Muhtarları Derneğine bağlı Başkan ve Muhtarlarına Kırıkhan Belediyesine ait 2. Gurup Maden Ocağı, Kilittaşı üretim tesisi ve saatte 220 ton üretim yapan Hatay’ın en büyük asfatlt şantiyesini gezdirip yapılan üretimleri yerinde gösterip bilgi verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar