Skip Navigation Links

Hassada Kasım Ayı İşadamları Toplantısı Yapıldı.

Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa’da faaliyet gösteren iş adamları ile geleneksel aylık istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-


 
 
Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa’da faaliyet gösteren iş adamları ile geleneksel aylık istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Mehmet Atalay’ın organizasyonunda Hassa Öğretmenevi’n de gerçekleştirilen toplantıya,Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU, Söğüt Belediye Başkanı Recep Tufan , Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, İl genel Meclis Üyeleri Dr. Mehmet Yunus ,Ahmet Çinçin, ve iş adamları katıldı.
 
Kasım ayı toplantısında;
Hassa’nın tarım sektöründeki ticari faaliyetleri ve ekonomik yapısı masaya yatırıldı. Sorunları ve çözüm yolları, tartışmaya açıldı.
 
Hassa Kaymakamı TEKBIYIKOĞLU, yaptığı konuşmada;
“Her ay gerçekleştirdiğimiz sohbet toplantılarında verimli sonuçlar aldık. Gerek resmi gerekse özel kuruluşlarımızın yaptığı bir çok projelerimiz kabul edildi. Bundan sonra da daha çok projelerimizin kabul edileceğini söyleyebilirim. Proje Ofisimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.
Bura da yaptığımız toplantılarda farklı fikirlerden ortak sonuçlar çıkararak , sinerji oluşturmalıyız. Hassa’nın değerlerini, imkanlarımızla birleştirerek verimli sonuçlar aldığımızda, bir şeyler yapmışız demektir. Gayretlerimiz bu yönde olmalıdır. Hassa için olmalıdır”. Dedi.
Toplantıda’ Verda ,Güneş enerjisi sistemlerinin kurulumu ve faydaları hakkında katılımcılara, sinevizyon aracılığıyla sunum yaptı.
 
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet