Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

DÖRTYOL BELEDİYESİ İŞ MAKİNALARININ SAYISINI ARTTIRDI

Hizmet kalitesini arttırmak ve araç parkurunu güçlendirmek amacıyla 1 adet Paletli Ekskavatör ve 1 adet Kazıcı-Yükleyici(Kepçe)alımı gerçekleştirdi.

DÖRTYOL BELEDİYESİ İŞ MAKİNALARININ SAYISINI ARTTIRDI

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak ve araç parkurunu güçlendirmek amacıyla 1 adet Paletli Ekskavatör ve 1 adet Kazıcı-Yükleyici (Kepçe) alımı gerçekleştirdi.
2021 yılı Kasım ayı 10. Meclis birleşiminin ikinci oturumunda 65 sayılı meclis kararıyla iş makinası alımında kullanılmak üzere 3.500.000 TL İller Bankasından borçlanma yetkisini meclis üyeleri oy birliğiyle Başkanlık Makamına vermişti.
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, aldığı bu yetkiyle 2.207.000 TL değerinde 1 adet Paletli Ekskavatör ve 1.112.000 TL değerinde 1 adet Kazıcı - Yükleyici (Kepçe) alımı gerçekleştirdi.
Alınan araçlarla ilgili olarak 25 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 10:007da Dörtyol Belediyesi Garaj Amirliğinde Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanlarının katıldığı bir tören tertiplendi.
SİZLERE DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN ARAÇ FİLOMUZU GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYORUZ.
Kuran-ı Kerim okunmasının ardından bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, alınan araçların ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, hizmetin oluşmasında emeği olan başta meclis üyelerine ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
Alınan araçların Dörtyol Belediyesinin hizmetlerinde kullanılacağı gibi ihtiyaç duyan hemşerilerimize de meclis tarafından belirlenen saat ücretleri çerçevesinde kiralama sağlanarak gelir elde edileceğini de belirten Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, kesilen kurbanların ardından kontağı çevirdi ve araçları hizmete açtı
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş