Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARSUZ KAYMAKAMI KARAAĞAÇ’DA MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, mahalle ziyaretleri kapsamında, Karaağaç Şarkonak ve Cumhuriyet Mahallelerini ziyaret etti.

ARSUZ KAYMAKAMI KARAAĞAÇ’DA MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Arsuz   A+a-

 Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, mahalle ziyaretleri kapsamında, Karaağaç Şarkonak ve Cumhuriyet Mahallelerini ziyaret ederek, muhtarlardan bilgiler aldı.
Mahalle ziyaretlerinde muhtarların ve vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini dinleyen Kaymakam Gökpınar; “İlçemizde mahallelerimizin mevcut sorunlarını yerinde gözlemliyoruz. Mahallelerimizin eğitim, sağlık, kamu hizmetleri ve birçok konuda mevcut problemlerini zamanında ve yerinde çözmek adına yaptığımız ziyaretlerde mahalle muhtarlarımızdan bilgiler alıyor ve gerekli talimatları veriyoruz" dedi.
Mahalle ziyaretlerinde Kaymakam Gökpınar’a İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, İlçe Nüfus Müdürü Muzaffer Kaba ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdür Vekili Murat Dora eşlik etti.
Kaymakam Gökpınar, mahalle ziyaretlerinin ardından babası vefat eden Karaağaç Konarlı Muhtarı İbrahim Deveci ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar