Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bölgesel Zayıflarken Güçsüz ve Sarkık Kaslarınızı da Sıkılaştırın

Eslife Güzellik Merkezi, lazer, bölgesel zayıflama, yüz ve cilt bakımı başta olmak üzere bir çok konuda bilgilendirmeye devam ediyor.

Bölgesel Zayıflarken Güçsüz ve Sarkık Kaslarınızı da Sıkılaştırın

Yaşam   A+a-

 İskenderun Şehit Pamir Caddesi Palmiye Eczanesi üstü Palmiye İşmerkezi’nde hizmet veren Eslife Güzellik Merkezi, lazer, bölgesel zayıflama, yüz ve cilt bakımı başta olmak üzere bir çok konuda bilgilendirmeye devam ediyor.
Eslife Güzellik Merkezi Sahibi Güzellik Uzmanı Eda Üstün Arsak, sadece bölgesel zayıflama değil aynı zamanda zayıf, sarkık ve güçsüz kasları toparlayan Elektrostimülasyon uygulaması hakkında bilgi verdi.
Elektrostimülasyon (EMS) uygulama cihazının dünya çapında ödüllü olduğunu vurgulayan Güzellik Uzmanı Eda Üstün Arsak, bölgesel zayıflarken, sarkık ve zayıf kasları sıkılaştırırken sağlıklı bir uygulama olmasının önemine dikkat çekti.
Eda Üstün Arsak yaptığı açıklamada şöyle dedi;
“Elektrostimülasyon, E.M.S dünya çapında ödül almış bir cihazdır. 72 Saat Spor Etkisiyle kas Artırımı sağlar. cilt, cilt altı ve derin kas gruplarının yüksek frekanslı elektriksel uyarılarla aktif hale getirilmesi esasına dayanan bir bölgesel incelme yöntemidir.
Bu yöntem, vücuda yerleştirilen elektrotlarla doğru akım kullanılarak uygulanır.
Elektrostimülasyon bölgesel zayıflamayı, sarkık ve güçsüz kasların toparlanmasını, cilt ve cilt altı dolaşımını artırarak cildin kalitesinin artmasını, uygulanan bölgenin sıkılaşmasını sağlar.
İşlem esnasında uygulama alanlarındaki aktivite dokulardaki oksijenlenmeyi artırarak yağların yakımını hızlandırır.”
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş