Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dünürler Öğretmen Gelin Damat Dişhekimi

Eğitimci Arpay ve Gümüş Ailelerinin Mutlu Günü

 Dünürler Öğretmen Gelin Damat DişhekimiWeb
TV

Magazin   A+a-

 İskenderun Beş Temmuz İlkokulu’nun başarılı öğretmenlerinden Fahri Arpay ile Mithat Paşa İlkokulunda görev yaptığı dönemde amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Sınıf Öğretmeni Merhume Ayşe Arpay’ın Kızı Dişhekimi Nursel Arpay, hayatını Emekli Öğretmenler Asiye – Öcal Gümüş’ün evlatları Dişhekimi Ömer Onur Gümüş’le birleştirdi.
Dünürler Arpay ailesi ile Gümüş aileleri öğretmen olunca memleketleri farklı, görev yerleri nedeniyle evlatlarının doğum yerleri farklı olunca törende İskenderun Belediyesi Nikah Memuru Yasemin Cerepoğlu da gelin ve damatı doğum yeri ve memleket bilgisi konusunda sıkıştırınca davetliler keyifli anlar yaşadılar.
Nikah anında Yasemin Cerepoğlu’nun mutlu çifte esprili yaklaşımı ve onları rahatlatma çabası beğeni toplarken, Nursel-Ömer Onur Gümüş çiftinin ‘Bir Ömür Boyu Mutlu Bir Birlikteliğe Evet’ yanıtlarının ardından tüm davetliler alkışlayarak mutluluğa ortak oldular.
Mutlu çift Dişhekimleri Nursel (Arpay)-Ömer Onur Gümüş çiftinin yaptıkları danslar tüm davetllerin beğenisini toplarken, dünürler de sahne de evlatlarının mutluluğunu dostlarıyla paylaştılar.
İskenderun Ramada Otel kır bahçesinde gerçekleşen düğün törenine ailelerin yakınları, Gelin Nursel Arpay ile Damat Ömer Onur Gümüş’ün meslektaşları ve dostları, eğitim camiasından dostları, Kız babası Fahri Arpay’ın Beştemmuz İlkokulu’ndan velileri katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Dünürler Öğretmen Gelin Damat Dişhekimi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş