Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MUTLULUKLAR AYLA - MEHMET

Gürkan Kılıçoğlu, yeğeni Mehmet Kılıçoğlu'nun düğününü görmenin gurur ve mutluluğunu, ağabeyi Erkan Kılıçoğlu ile birlikte yaşadı.

MUTLULUKLAR AYLA - MEHMET

Magazin   A+a-

 Kentimizin sevilen, genç ve dinamik iş insanlarından Gürkan Kılıçoğlu, yeğeni Mehmet Kılıçoğlu'nun düğününü görmenin gurur ve mutluluğunu, ağabeyi Erkan Kılıçoğlu ile birlikte yaşadı. Çiğdem&Ahmet Güner'in evlatları Ayla Güner ile Sevinç&Erkan Kılıçoğlu'nun yakışıklı oğulları Mehmet Kılıçoğlu'nun İsa Taş Paradise'deki düğün törenlerine her iki ailenin dost ve yakınlarıyla, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, belediye meclis üyeleriyle protokol katılım gösterdi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Davetliler de bu özel günde genç çifti yalnız bırakmayarak, mutluluklarına ortak oldular.
Sevinç & Erkan Kılıçoğlu ve Çiğdem & Gürkan Kılıçoğlu çifti de düğün merasimi boyunca konuklarla yakından ilgilendiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde damadın amcası Gürkan Kılıçoğlu, pistte yöresel oyunların en güzel figürlerini ortaya koyarak coştu, coşturdu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar