Skip Navigation Links

Gelişim Hastanesi İkem’li Miniklerle Şenlendi..

Hastanenin kapısında minik misafirlerini karşılayan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Ortopedi Uzmanı Doktor Zeki Karaoğlan ile Başhemşire H

Sağlık   A+a-


 
Gelişim Hastanesi İkem’li Miniklerle Şenlendi..
 
Bölgenin saygın eğitim kurumlarından İkem Koleji Anasınıfı öğrencileri, “Tıp mesleği” konusunda bilgi almak için yine bölgenin en kapsamlı hastanesi Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ni ziyaret ettiler.
Hastanenin kapısında minik misafirlerini karşılayan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Ortopedi Uzmanı Doktor Zeki Karaoğlan ile Başhemşire Hatice Uygun’un keyfine diyecek yoktu.
Minik misafirlerine hastaneyi gezdiren ve onlarla sohbetler yapan Başhekim Doktor Zeki Karaoğlan, çocuklara sağlıklı bir yaşamın sırlarını anlattı ve temizlik kurallarından sağlıklı beslenmeye kadar bir çok bilgiler verdi.
Hastalıklarında ziyaret ettikleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Emin Turhan’ı da beşinci katta bulunan çocuk polikliniğinde ziyaret eden minik misafirler, “Emin amca beni muayene et” diyerek sevgilerini ve duydukları güveni gösterdiler.
Başhekim Doktor Zeki Karaoğlan ve Doktor Emin Turhan, çocuklarla bir süre sohbet ederek keyifli anlar yaşadılar ve onlara balon ve şeker ikramında bulundular.
 
 

Gelişim Hastanesi İkem’li Miniklerle Şenlendi..  videosunu izlemek için tıklayın.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet