Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

‘HİZMET ALAMIYORUZ, BİZİ İSKENDERUN’A BAĞLAYIN!’

NARDÜZÜLÜ MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ, ‘HİZMET ALAMIYORUZ, BİZİ İSKENDERUN’A BAĞLAYIN!’

‘HİZMET ALAMIYORUZ, BİZİ İSKENDERUN’A BAĞLAYIN!’

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi’nin ve HATSU’nun hizmet yetersizliğinden şikayet eden Nardüzülü mahalle sakinleri “Üç yıldır hiçbir sorunumuz çözülmedi, hizmet edemeyeceklerse, 500 metre yakınız bizi İskenderun’a bağlasınlar. İskenderun Belediyesi vatandaşına hizmet ediyor” dedi.
 
Arsuz ilçe belediyesinden üç yıldır hizmet alamadıklarını belirten Nardüzü mahallesinde yaşayan vatandaşlar sorunlarını haber ekibimiz aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.
 
Arsuz’un Nardüzü Mahallesi 154 sokak ve bu bölgede oturan sakinleri bağlı oldukları ilçe belediyesi ile büyükşehir belediyesinden bekledikleri hizmeti alamamanın sıkıntısını dile getirdiler.
 
Vatandaşlar sürekli su kesintisi, başta olmak üzere çocuk parkı, sivrisinekle mücadele gibi birçok sorunlarının bulunduğunu, büyükşehir ve ilçe belediyesinin hiçbir hizmetinden faydalanamadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Semtimize yapılan park çocuklara yeterli değil. Demir kapısı eksik, halkın oturacağı banklar yok. Oyuncaklar çok eski ve park bakımsız. Bir de kamelya yapılmalı, bizim burada gidecek başka yerimiz yok. Burası küçücük bir adacık, başka parkımız da yok, biz burada vaktimizi geçirmeye çalışıyoruz. Sivrisinek çok, suyumuz sürekli kesiliyor, bizim burası terk edilmiş bir adayız, terk edilmişiz her taraftan. Ne gelen, ne soran, ne de ilgilenen var ve üç yıldan beri bir parkımızda oturacak sandalyemiz, bankımız yok. Hastaneden hastalar, yaşlılar geliyor, bir sandalye bulamıyorlar burada otursunlar da doktor onları çağırana kadar dinlensinler diye… Su sorunumuz, sivrisinek sorunumuz, kaldırım, okul sorunumuz var. bir dolmuş bile geçmiyor buradan. Kim bize hizmet edecekse biz onun yanındayız. İskenderun’un içindeyiz ama Biz Arsuz’a bağlıyız! Adeta tampon bölgesinde bir adadaymış gibiyiz ne büyükşehir, ne Arsuz belediyesi bize hizmet veremiyor ve bu nedenle 500 metre uzaklıkta olduğumuz İskenderun’a bağlanmak, belediye hizmetlerinden faydalanmak istiyoruz…”
 
 
tepki2.jpg" alt="" />
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş