Skip Navigation Links

Barış Atay Mengüllüoğlu Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

TİP Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu,halkla buluşma toplantılarına Arsuz Karaağaç Övündük mahallesinde devam etti

Barış Atay Mengüllüoğlu Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Arsuz   A+a-

 Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu, halkla buluşma toplantılarına Arsuz Karaağaç Övündük mahallesinde devam etti.
Yoğun katılın olduğu Övündük Mahallesi buluşmasında, Övündük Mahalle Muhtarı Bedi Genç ve bazı muhtarlar da Barış Atay Mengüllüoğlu buluşmasında hazır bulundu.
Gündem üzerine açıklamalarda bulunan TİP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Mengüllüoğlu, Türkiye’de siyasetin dengeleri ve gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunarak, halktan gelen soruları yanıtladı.
Halktan gelen soruları da yanıtlayan Mengüllüoğlu, halkın değişimden yana tavrı ve kararlı isteğinin önümüzdeki seçimlerde sandığa yansıyacağını belirterek, ekonomi ağırlıklı sıkıntıların halkta büyük bir sıkıntıya sebep olduğunu söyledi.
Bir soru üzerine seçimlere girme yeterliliği olan bir siyasi parti olarak Türkiye ve Hatay’ın tüm ilçelerinde olduğu gibi Arsuz’da da aday çıkararak iddialı olacaklarını ifade etti.
Türkiye’de siyaset ve yönetim anlayışının kökten değişmesi gerektiğine vurgu yapan TİP Genel Başkan Yardımcısı Mengüllüoğlu, halkın yoğun ilgisi ve desteğinden memnun bir şekilde Arsuz Övündük Mahallesi’nden ayrıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet