Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TEMİZ BİR ARSUZ İÇİN..

TEMİZ BİR ÇEVRE HERKESİN HAKKI

TEMİZ BİR ARSUZ İÇİN..

Arsuz   A+a-

 Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve Miss Arsuz Platformu üyeleri ile birlikte “Temiz Bir Arsuz İçin Çevre Temizliği” etkinliği kapsamında, sahilde çöp toplayarak örnek bir hareket sergiledi.
 
TEMİZ BİR ÇEVRE HERKESİN HAKKI
Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi ve Miss Arsuz Platformu işbirliğinde gerçekleşen ve çevre temizliği konusunda farkındalığa imza atılan etkinlikte, Kaymakam Gökpınar ellerine eldiven takıp, katılımcılarla birlikte sahil boyunca çöp topladı. Kaymakam Gökpınar, ‘Temiz bir çevre herkesin hakkı’ diyerek, herkesi doğaya, sahile ve çevreye gereken hassasiyeti göstermeye davet etti.
 
Arsuz’da başlatılan çevre temizliği duyarlılıklarına ve gönüllü çalışmaları nedeniyle platform üyelerine teşekkür eden Kaymakam Gökpınar, merkezden başlayıp sahil boyunca gerçekleşen etkinlikte karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet ederek, konunun hassasiyeti üzerinde durdu.
 
Miss Arsuz Platformu Başkanı Rahel Butros da, Arsuz’u çok sevdiklerini ve herkesin doğaya karşı görev ve sorumlulukları olduğunu belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar