Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

GENÇ SİYASETÇİ ALİ ABBAS ALAY GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ali Abbas Alay, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, Başkan Diyap Atar, Yönetim Kurulu ve üyelerle bir araya geldi.

GENÇ SİYASETÇİ ALİ ABBAS ALAY GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkan Yardımcısı Ali Abbas Alay, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, Başkan Diyap Atar, Yönetim Kurulu ve üyelerle bir araya geldi.
Gerçekleşen ziyarette siyasi gelişmeler ve Hatay gündemi hakkında istişarelerde bulunuldu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, İl yöneticisi Ali Abbas'ın genç girişimci ve dinamik yapısıyla bölgemizin siyasi ve ekonomik durumuna önemli katkılar verdiğini dile getirdi.
Başkan Atar ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek CHP İl Başkan Yardımcısı Ali Abbas Alay'a İl yönetimi çalışmalarında başarılar diledi.
Gazetecilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden CHP İl Başkan Yardımcısı Ali Abbas Alay ise, basının önemine değindi.
İskenderun'da görev yapan basın mensuplarımızın özverili ve fedakarca çalışmalarını sürdürdüklerini yakından gözlemlediklerini kaydeden Ali Abbas siyasetçilerle ve halkla köprü vazifesi gören basının her zaman desteklenmesi gerektiğini hatırlattı.
İl yönetimi olarak önümüzdeki genel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan CHP İl Başkan Yardımcısı Ali Abbas Alay, kabulden dolayı İGC yönetimine teşekkür ederken, ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar